Näin vuoden vaihteessa on tapana tarkastella mennyttä ja suunnitella tulevaa.

Manjalla on ollut harrastusrintamalla toiminnan täyteinen vuosi. Tavoitteemme vuodelle 2011 olivat TOKOssa koeuran korkkaus ja kolme ALO1 tulosta eli koulutustunnus TK1. Tavoitteemme täyttyi hienosti koetuloksin:
 
21.5.2011 Aura, tuomari Tuija Sere  ALO1 184.5 pistettä, sijoitus 1. KP
8.6.2011 Salo, tuomari Ralf Björklund ALO1 182.5 pistettä, sijoitus 2. KP
18.8.2011 Raisio, tuomari Ralf Björklund ALO1 185 pistettä, sijoitus 1. KP
 
Taitava ja kaunis Manja!
Kuva: Kristiina Vuori
 
Kuva:Mirella Kanerva
 
Agilityssä tavoitteemme oli kaikkien esteiden osaaminen, hyppytekniikan perusteet, perusohjauskuvioiden hallinta, vaikeustasoltaan realististen lyhyiden ratapätkien suoritus ja osallistuminen möllikisoihin. Kaikki nämä tavoitteet täyttyivät, möllikisoihinkin päästiin kerran marraskuun lopulla. Monia asioita tuli opittua, myös ’kantapään kautta’, agility kun on aikalailla monimutkainen ja vaikea laji. Nyt pidetään ainakin ratatreeneistä pientä taukoa muutama kuukausi ja suunnitellaan tulevaa.
 
Tässä muutama videopätkä Manjan agilitytreeneistä, saatan lisätä vielä muutamia linkkejä myöhemmin tähän muistoksi.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=ox3QHIpCzCI

Erityisesti agilityn vuoksi tuli Manja myös syksyllä kuvautettua ortopediaan erikoistuneella eläinlääkärillä, ja tuloksena saatiin onneksi ’puhtaat paperit’ eli ihan priimat ovat neidin lonkat, kyynärpäät ja selkäranka.

 
Tavoitteemme vuodelle 2012 ovat TOKOssa AVO1 tulos (ehkä TK2) ja agilityssä möllikisoissa käynti sekä osallistuminen virallisiin kisoihin tavoitteena 0-tulos 1-luokassa.
 
Itselläni on tavoitteena kehittyä Manjan kouluttajana ja ohjaajana sekä päästä eroon työstressistä ja sen aiheuttamista ikävistä ilmiöistä.